Tilmelding dagsdeltagere

En dagsdeltager er den deltager, der enten kører med i dagens kørsel og/eller overnatter på en allerede betalt camp-plads hos et andet medlem.

En dagsdeltager beregnes for alle personer fra og med 12 år og op – børn under 12 år kan frit være dagsdeltagere sammen med et betalende medlem, der enten er dagsdeltager eller har booket hele ugen.

Ønsker man egen camp-plads sælges disse kun som uge-salg, og den anden formular SKAL benyttes.

Udfyld formularen nedenunder som dagsdeltager, den samlede pris vises forneden alt efter dine valg, og du slutter ved at trykke på send – LA18 modtager herefter din tilmelding, bekræfter den og sender dig oplysninger om hvor du indbetaler for deltagelse. Du tilføres listen over Foreløbigt tilmeldte, når vi har modtaget din tilmelding

Når dine betaling er registreret påføres du listen over Tilmeldte – Behandlingstiden er højest en uge fra vi modtager din tilmelding til du skal være opført på listen og har bekræftelse i din e-mail.

Har du ikke hørt fra os efter en uge, eller er du ikke opført på listen over betalte (dem med fed skrift) en uge efter, du har betalt – så kontakt os direkte på mailen bornholmlandrover@gmail.com – du kan IKKE bruge mailen til at tilmelde dig – tilmeldinger kan kun foretages her

 

Felter markeret med * er påkrævede