Oplevelser

 

Bornholm byder på et væld af oplevelser. Mulighederne strækker sig lige fra ture i naturen, hvor både klima og geologi på mange måder skiller sig ud fra det øvrige Danmark til oplevelser af enhver art, der passer ind i familier, eller bare i mennesker der ønsker at se andet og mere, end det de har derhjemme. Hammershus, Nordeuropas største borgruin – De smukke sandstrande, hvor Dueodde nok er den mest berømte – Skovene, Almindingen hvor bisoner går frit i naturen – Ringebakkerne, Danmarks største granitbrud, hvor naturen nu har taget over – der er masser af muligheder både i bil og til fods. Men der er også masser af muligheder for at besøge de andre attraktioner – dem der koster lidt at komme ind til.

DLRK Bornholm har i den forbindelse kontaktet flere af de steder, der kan være interessante at besøge, når man gæster Bornholm. Bare for at fortælle dem, at I kommer både som gæster til Landsarrangement, men også som gæster til øen. Vi er derfor rigtig glade for at, at flere steder tilbyder rabat på deres normale entreér.

Denne side opdateres efterhånden som vi får flere gode tilbud ind, som i kan benytte jer af i uge 30

Bemærk – for at benytte tilbuddene der annonceres på denne side, skal man være deltager i LA18, og I vil modtage et deltagerkort ved ankomst til campen, som skal benyttes, for at kunne få del i rabatterne.

Lige nu har vi tilbud fra:

 

Bornholms Tekniske Samling – Der udstilles maskiner, husgeråd, møbler, køretøjer og meget andet, der har tilknytning til Bornholm.

Der tilbydes følgende rabat på entreen – normalpris pr. person over 2 alen 75 kr. LA18 pris 60 kr. Børn under 2 alen høj kommer gratis ind.

Bornholms Tekniske Samling

 

Bornholms Rovfugleshow – Fascinationen af fugle har de også på Bornholms Rovfugleshow. De elsker dem simpelthen og vil med deres arbejde  på stedet vise deres gæster de fantastiske egenskaber som deres rovfugle besidder.

Gennem daglige flyveopvisninger og udstilling lærer publikum lidt mere om fuglenes forunderlige verden.

Der tilbydes følgende rabat på entreen – normalpris for voksne 120 kr. LA18 pris 100 kr. Familiebillet normalt 350 kr. LA18 pris 300 kr.