Information

DLRK-regionerne Lolland-Falster og Sydsjælland har i år fornøjelsen af at byde jer velkommen til Marielyst på Falster i uge 30.

Vi har i vores regioner valgt at slå os sammen i 2019 for at kunne skabe de helt rigtige rammer for en dejlig uge i Land Rover åndens tegn.

Vi har valgt i år at afholde Lands Arrangement på Marielyst Familiecamping – hvor der vil være adgang alle de nødvendige faciliteter som er med til at sørge for vi får en fed uge. På området vil der være strøm, toiletter, badefaciliteter, fælles grill og primitive ude køkkener. Vi har været heldige at campingpladsen har afsat et område specifikt til LA-NITTEN (dvs. ingen civilister, kun Landrøvere) og vi har valgt at inddele vores camp således at man bor sammen med sin egen region.

Derudover vil der på pladsen være adgang til et badeland og er man en rigtig vandhund finder man også Bøtø Strand inden for 1 km. Udover vores egne arrangementer er der et hav af ting på Lolland-Falster der også er værd at besøge

Vi planlægger lige nu alle aktiviteterne som Team, Winch, Trophy, Trial, Frikørsel, Greenlaning osv. der vil løbende ske opdateringer så tjek hjemmesiden eller Facebook siden LA-NITTTEN regelmæssigt.

Tilmelding til LA-NITTEN åbner snart.

Vi glæder os til at se jer i uge 30

Blink og vink,

LA-NITTEN udvalget