Færge

14. januar – så har vi bestilt til de første t/r

Og det betyder vi har de første personer, der allerede nu ved, de skal til Bornholm i uge 30…. FØR vi har åbnet tilmeldingen

 

DLRK Bornholm har indgået et samarbejde med rederiet Færgen, der betyder, at vi kan tilbyde billige billetter til og fra Bornholm til alle deltagere i LA18, uanset om man rejser over Køge eller over Ystad.

Priserne fremgår af pristabellen og er markeret med gult – tryk her for priser

 

 

 

 

For at kunne gøre brug af tilbuddet, skal du gøre følgende:

  • Gå ind på sejlplanen og find den afgang, du ønsker – tryk her for sejlplanen
  • Du skal være særligt opmærksom på
  • Dato
  • Tidspunkt
  • Antal personer
  • Køretøj højde/længde
  • og selvfølgelig om du har campingvognen eller anden anhænger med.

Brug vores webformular, og send – bemærk vi kan IKKE garantere, at den ønskede afgang er tilgængelig, men vi tager imod alle ønsker i den rækkefølge, vi modtager dem, undersøger og vender tilbage hurtigst muligt på den mail, man taster i ønskeformularen her nedenunder.

Når en reservation er gennemført, får man en mail, hvor betalingsoplysninger fremgår. Når betaling er modtaget, sender vi billetten. Vi forbeholder os ret til at annullere en reservation, hvis man ikke betaler inden for den angivne tid, sådan at andre kan få muligheden.

Såfremt man allerede har bestilt billet, men kan bruge dette tilbud til at komme billigere frem og tilbage til LA med, så send en kopi af billetten til billetdlrk@gmail.com, så forsøger vi at få prisen rettet, så den matcher dette tilbud.

Bemærk, der skal betales til DLRK Bornholm, men billetter til og fra øen har intet med selve tilmeldingen til LA eller LA-regnskabet at gøre, men køres som en helt separat afdeling alene til glæde for deltagerne. DLRK Bornholm har ingen økonomisk interesse i billetsalget, og kan heller ikke gøres ansvarlig for fejl opstået i forbindelse med billetsalget, når først det er gennemført. Vi afregner direkte med Færgen for hver eneste billet.

Gennemført billetsalg til Færgen er IKKE det samme som en tilmelding til LA18 – tilmelding og betaling til LA gennemføres for sig selv. – priser og tilmelding for LA, lægges op så snart budgettet er godkendt, vi kan desværre ikke gøre det før.

Send dit ønske om færge til og fra Bornholm via denne formular

Jeg ønsker følgende færge TIL Bornholm (Rønne):

Fra: KøgeYstad

Dato (yyyy-mm-dd):

Tidspunkt (08.30):

Antal personer i bilen:

Biltype:

Jeg ønsker følgende færge FRA Bornholm (Rønne):

Til: KøgeYstad

Dato (yyyy-mm-dd):

Tidspunkt (08.30):

Antal personer i bilen:

Biltype:

Vigtigt - skriv din e-mail vi kan kontakte dig på hér:

Dit navn:

DLRK-Medlemsnummer:

Jeg er bekendt med, at dette er et ønske, DLRK Region Bornholm kan ikke påtage sig ansvaret for, at du får den/de valgte afgange. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt efter dit ønske er afsendt, hvorvidt du har fået den ønskede plads eller ej. Betalingsbetingelser vil fremgå af den tilsendte mail. Alle ønsker behandles efter Først til Mølle-princippet

Evt. Bemærkninger: