Info

DLRK region Bornholm har i 2018 den store fornøjelse at være værter for klubbens landsarrangement.

Vi har lagt os grundigt i selen for at give jer et arrangement, hvor både familien og den enkelte vil trives.

Der indrettes midlertidigt camp på forsvarets arealer på Raghammer – på campen vil der være alle nødvendige faciliteter for en rigtig god uge. Det er muligt at ligge i egen campingvogn eller telt alt efter temperament. På området vil der være strøm, gode badeforhold for begge køn samt toiletter i rigelig mængde.

I forbindelse med festteltet opstilles grille til fælles brug, eller man kan benytte en af de mange lokale spisesteder, hvis man er på tur rundt på øen.

På Bornholm laver vi LA efter princippet “Helt ned i skoene” Vi har ikke travlt, det skal være en uge, hvor det er kammeratskab, familien, fællesskab og selvfølgelig biler og kørsel, der står øverst på dagsordenen. Vi gør alt hvad vi kan for at alle skal få et fedt landsarrangement, derfor har vi også allerede nu indgået en sponsoraftale med rederiet Færgen om rabat på alle afgange til og fra Bornholm via enten Køge eller Ystad.

Så allerede nu tør vi godt love – der bliver noget at glæde sig til – og solskin – det ER bestilt, ligesom terræner til Team, Winch, Trophy, Trial, Fri, Gymkana og alt muligt andet er på plads… Vi åbner for tilmelding til intet mindre end et helt fantastisk landsarrangement – Helt ned i skoene – lige så snart vi har prisen helt på plads! Men sæt kryds allerede nu – uge 30 – fra søndag d. 22. juli til søndag d. 29. juli – Vi ses på Bornholm

Der er ikke valgt galleri eller galleriet blev slettet.